Verschil zakelijk inschrijfadres &zakelijk postadres - Postadres
Strengere privacyregels bij de Kamer van Koophandel

Home » Kennisbank » Wat is het verschil tussen een zakelijk inschrijfadres en een zakelijk postadres.

Het verschil tussen een zakelijk inschrijfadres en een zakelijk postadres.

Twee begrippen die vaak door elkaar worden gebruikt, maar er is een belangrijk verschil tussen een zakelijk inschrijfadres en een zakelijk postadres. De laatstgenoemde kunt je alleen als correspondentieadres gebruiken, terwijl een zakelijk inschrijfadres ook aan de vereisten voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel voldoet. Postadres.nl kan voor beide opties worden gebruikt.

Wat is een zakelijk inschrijfadres?

Een zakelijk inschrijfadres is bedoeld voor ondernemers, die hun onderneming in willen schrijven bij de Kamer van Koophandel (KVK). Bijvoorbeeld omdat hun startende onderneming nog niet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is essentieel voor een bedrijf om ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Zonder KvK inschrijving is ondernemen niet mogelijk. Voor de inschrijving van een bedrijf in het KVK Handelsregister is een fysiek adres vereist, zodat de onderneming bereikbaar is. Postadres.nl biedt ondernemers een postadres geschikt voor deze inschrijving.

Deze optie is vooral geschikt voor startende ondernemers.

Kijk voor meer informatie op:

https://www.kvk.nl/inschrijven/

Wat is een zakelijk postadres?

Een postadres is het correspondentieadres voor een onderneming. Je onderneming is dan al ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Je post wordt door Postadres.nl ontvangen en doorgestuurd of kan worden opgehaald op een van onze locaties in Eindhoven of Amsterdam.

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT)

In deze wet staat dat banken en andere instellingen moeten voorkomen dat geld wordt witgewassen via hun systemen, zoals bankrekeningen. De Wwft moet zorgen voor meer zicht op illegale geldstromen, en het risico op witwassen en terrorismefinanciering beperken. Postadres.nl is ook gehouden aan deze wet, zowel voor een zakelijk postadres als zakelijk inschrijfadres.

Kijk voor meer informatie op de Kennisbank WWFT en onze Algemene Voorwaarden.

Of op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/financiele-sector/aanpak-witwassen-en-financiering-terrorisme/veelgestelde-vragen-wwft#anker-1-wat-is-de-wet-ter-voorkoming-van-witwassen-en-financieren-van-terrorisme

Een zakelijk postadres of zakelijk inschrijfadres bij Postadres.nl

Wij kunnen zowel een zakelijk postadres als zakelijk inschrijfadres aanbieden. Of je nou startende ondernemer bent, zzp-er, je onderneming geen fysiek adres heeft, etc. Als je van onze postbus service In Amsterdam of Eindhoven gebruikt maakt zorgen wij voor een betrouwbare en snelle afhandeling van je post. Kijk op onze pakketten pagina voor de mogelijkheden of vraag direct aan.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Heb je vragen rondom Postadres.nl of een van onze andere diensten?? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam

T: 088 – 20 42 042
T: 040 29 11 200