Een zakelijk inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel (KVK) - Postadres
Strengere privacyregels bij de Kamer van Koophandel

Home » Kennisbank » Een zakelijk inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel (KVK)

Een zakelijk inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel (KVK)

Als je een onderneming opstart zal je je bedrijf in moeten laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarbij zal je allerlei gegevens aan de KVK moeten verstrekken, onder andere het adres waar je onderneming is gevestigd. Vooral voor zzp’ers of kleinere ondernemingen kan het een bezwaar zijn om privé/woonadres gegevens te laten registreren in het Handelsregister van de KVK.

Het afschermen van een woonadres bij de KVK

De KVK kan voor zzp’ers het woonadres afschermen, maar dan zal je een ander adres op moeten geven als je woonadres/bezoekadres. Voor andere kleinere ondernemingen kan dat ook, bijvoorbeeld in het geval van waarschijnlijke of concrete dreigingen.
NB: Als je een fysiek bedrijf aan huis hebt (bijv. pedicure), dus op je woonadres, dan ziet de KVK dat als vestigingsadres. En dat vestigingsadres is altijd zichtbaar.

Heb je bijvoorbeeld een schildersbedrijf, ben je stukadoor, of heb je een andere bedrijf/beroep waarbij je voornamelijk buitenshuis werkt of veel onderweg bent, ook dan is een zakelijk inschrijfadres via Postadres.nl een goede oplossing. Je woonadres blijft dan geheel afgeschermd en met het door ons ter beschikking gestelde inschrijfadres voldoe je aan alle vereisten van de Kamer van Koophandel.

Kijk voor meer informatie op: https://www.kvk.nl/wetten-en-regels/adres-in-het-handels-register-zichtbaar-of-niet/

Een zakelijk inschrijfadres bij Postadres.nl

Postadres.nl biedt verschillende flexibele mogelijkheden aan. We hebben locaties in Eindhoven en Amsterdam. Als je kiest voor onze Pakketten Plus of All-in One heb je ook meteen een zakelijk inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel. Het inschrijfadres voldoet aan de voorwaarden van de KVK, is snel geregeld en zonder borg!

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij leggen het graag nader uit.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Heb je vragen rondom Postadres.nl of een van onze andere diensten?? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam

T: 088 – 20 42 042
T: 040 29 11 200