Zakelijk Inschrijfadres Amsterdam van Postadres.nl

Home » Zakelijk postadres Amsterdam

Zakelijk Postadres Amsterdam

Door gebruik te maken van onze postservice kun je al je post naar een centrale locatie in Amsterdam laten sturen, waar het gesorteerd, gescand en naar je wordt doorgestuurd, waar ter wereld je ook bent. Dit bespaart je niet alleen tijd en gedoe, maar het geeft ook meer flexibiliteit en controle over je post. Je bepaalt zelf de frequentie en wijze waarop de post wordt doorgestuurd: fysiek of via email.

Maar je kan je post ook zelf op komen halen. Op onze locatie in Amsterdam nemen we geen postpakketten aan.

Openingstijden: Ma-Zo 07:00-21:00 om post op te halen

zakelijk postadres amsterdam

Onze postadres pakketten Amsterdam

* Digitaal doorsturen €20,- extra per maand | Eenmalige inschrijfkosten € 49,- | Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Een zakelijk inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel (KVK)

Het door ons verstrekte postadres kun je gebruiken voor inschrijving van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel als vestigingsadres. Dus als je niet over een eigen kantooradres beschikt of als je privéadres ook echt privé moet blijven dan is een zakelijk inschrijfadres via Postadres.nl Amsterdam een uitstekende en betaalbare oplossing.

Maar ook zonder dat je nog een inschrijfadres voor de KVK nodig hebt kun je gebruikmaken van Postadres.nl.

Wij bieden verschillende mogelijkheden en willen die zo goed mogelijk afstemmen op jouw behoefte. Kijk daarvoor op onze “Pakketten” pagina.

Voor particulieren klanten bieden we helaas nog geen postservice aan, maar gaan dat binnenkort wel doen. Op www.briefadres.nl is hierover op een later moment meer informatie te vinden.

postadres

Onze dienstverlening in Amsterdam

Postadres.nl Amsterdam biedt een betrouwbare, snelle en discrete postverwerking service.

Wij ontvangen je post, halen desgewenst reclame eruit, scannen de post en eventueel inhoud en sturen alles zo snel mogelijk naar het door jouw opgegeven adres. De post kan fysiek doorgestuurd worden of via email. Of je kiest er voor om je post zelf op te halen. Je hebt dus veel keuzes hoe wij je post behandelen.

De fysieke en digitale post wordt na 30 dagen vernietigd, tenzij anders overeengekomen.

Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en zullen nooit met wie dan ook over de inhoud corresponderen. Overigens: die lezen ze ook niet. Discretie is al jaren de kracht van ons bedrijf. Postadres.nl voldoet aan alle voorwaarden van de AVG. (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Lees meer op:  https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Voor meer informatie: zie onze Privacy Verklaring en Algemene Voorwaarden.

Postadres.nl Amsterdam biedt ook de mogelijkheid om van een telefoon doorschakelservice gebruik te maken.

Als je kiest voor het pakket Postadres All-in One mis je nooit meer een telefoontje door gebruik te maken van onze doorschakelservice. Je blijft dan bereikbaar voor je klanten op een eigen lokaal 020 telefoonnummer in Amsterdam. Als je klant belt, wordt hij/zij volstrekt ongemerkt doorgeschakeld naar een nummer van je keuze en krijgt je vervolgens aan de telefoon. Zo ben je altijd bereikbaar.

Op de “Pakketten” pagina vind je de verschillende mogelijkheden en details.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Heb je vragen rondom Postadres.nl of een van onze andere diensten?? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam

T: 088 – 20 42 042
T: 040 29 11 200