Virtueel kantoor Eindhoven - Postadres
Strengere privacyregels bij de Kamer van Koophandel

Home » Een virtueel kantoor in Eindhoven bij Postadres.nl

Een virtueel kantoor in Eindhoven

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor in Eindhoven is een service die Postadres.nl biedt aan bedrijven en ondernemers om een zakelijk adres te hebben zonder daadwerkelijk fysieke kantoorruimte te huren. Daardoor worden veel kosten, zoals huur en schoonmaakkosten, voor je onderneming bespaart. Voor ondernemers die op afstand of vanuit huis werken of veel onderweg zijn is een virtueel kantoor een ideale oplossing.

Let op: het adres van een virtueel kantoor kan niet als bezoekadres in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel gebruikt worden. Postadres.nl biedt virtuele kantoren in Amsterdam en Eindhoven.

Dit zijn belangrijkste voordelen van ons virtueel kantoor Eindhoven

  • Zakelijk adres: Het biedt een representatief zakelijk adres voor je onderneming in Eindhoven dat kan worden gebruikt op officiële documenten, visitekaartjes en website, zonder dat je bedrijf fysiek aanwezig is op die locatie.
  • Postservice: Ons virtueel kantoor beheert diensten namens je bedrijf. Ontvangen post wordt door Postadres.nl digitaal of fysiek doorgestuurd naar een door de klant opgegeven adres. Maar je kan je post ook op komen halen.
  • Telefoon doorschakelservice: Je ontvangt een eigen lokaal telefoonnummer dat je kan gebruiken voor je relaties. Ontvangen telefoontjes worden automatisch doorgeschakeld naar het door jou opgegeven telefoonnummer.
  • Flexibiliteit: je blijft bereikbaar en kan gewoon verder met je zakelijk activiteiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je post of gemiste telefoon oproepen.
  • Kostenbesparing: Het is een kosteneffectieve oplossing voor je bedrijf. Je hebt immers geen fysieke ruimte en bespaart op huur, schoonmaakkosten en andere vaste lasten.

Voor wie is een virtueel kantoor Eindhoven een prima oplossing

  • Startups en kleine bedrijven: Voor startups en kleine bedrijven kan een virtueel kantoor een kosteneffectieve oplossing zijn. Het stelt hen in staat om een professioneel zakelijk adres te hebben zonder de hoge kosten van een fysiek kantoor.
  • Freelancers en zelfstandigen: Freelancers en Zzp’ers die vanuit huis werken, kunnen profiteren van een virtueel kantoor. Postadres.nl biedt hen een zakelijk adres met postservice.
  • Internationale bedrijven: Voor bedrijven met internationale activiteiten kan een virtueel kantoor helpen bij het opzetten van een lokale aanwezigheid zonder daadwerkelijk een volledig kantoor te hoeven openen. En zij zijn vertegenwoordigd in de regio Eindhoven.
  • Bedrijven met telewerkers: Organisaties die hun medewerkers de mogelijkheid bieden om op afstand te werken, kunnen gebruikmaken van virtuele kantoren om een gecentraliseerd adres te behouden voor zakelijke communicatie en post.
  • Zakelijke Reizigers: Professionals die veel reizen kunnen een virtueel kantoor gebruiken als een vast zakelijk adres in Eindhoven en als een plek om post te ontvangen, zelfs als ze meestal onderweg zijn.

Kortom, een virtueel kantoor is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een professioneel zakelijk adres, postservice of hun privéadres niet willen gebruiken in zakelijke communicatie, zonder de kosten en verplichtingen van een traditioneel fysiek kantoor.

Het virtuele kantoor dat Postadres.nl aanbiedt ontzorgt en biedt dus alle flexibiliteit die een ondernemer zich maar kan wensen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Vanaf € 49,50 p/m heb je al een zakelijk postadres in Eindhoven dat je als virtueel kantoor kan gebruiken.

Kijk op Postadres.nl voor meer informatie of neem contact met ons op als je meer informatie wilt of vragen hebt.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Heb je vragen rondom Postadres.nl of een van onze andere diensten?? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam

T: 088 – 20 42 042
T: 040 29 11 200