Het verschil tussen fysieke post en digitale post - Postadres
Strengere privacyregels bij de Kamer van Koophandel

Home » Kennisbank » Het verschil tussen fysieke post en digitale post

Wat is het verschil tussen fysieke post en digitale post?

Fysieke post

Als je kiest voor fysieke postverzending van Postadres.nl dan sturen we je post ongeopend naar het door jou opgegeven adres. Dat kunnen brieven zijn, maar ook pakketjes. We doen dat wekelijks of in de frequentie, die je zelf aangeeft.

Maar je mag je post ook zelf ophalen wanneer dat uitkomt. Dat kan zowel op onze locatie in Eindhoven of Amsterdam.

Wil je dat wij ongeadresseerde post er eerst uitfilteren, dan kan dat.

Digitale post

Bij de digitale post service openen wij met jouw toestemming je post en sturen de inhoud via email naar je toe in een Pdf-bestand. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht. Zij zullen de inhoud niet lezen en hier dus ook echt met niemand over corresponderen.

Ook hier kan je opgeven of je wel of geen ongeadresseerde post digitaal wilt ontvangen.

Pakketten

Op onze locatie in Eindhoven kunnen we ook pakketten ontvangen, maar in Amsterdam kunnen we helaas geen pakketten ontvangen. Grote hoeveelheden (bijvoorbeeld palletzendingen) kunnen we op beide locaties niet ontvangen. Heb je gekozen voor een digitale verzending, maar ontvangen wij toch pakketjes, dan zullen deze fysiek naar je worden gestuurd. Pakketjes maken wij nooit open.

Kortom:
Je zakelijk post is bij ons in goede en betrouwbare handen. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van je post bij het pakket van je keuze. Postadres.nl is al meer dan 30 jaar actief en ons team staat voor je klaar!

Kijk voor meer informatie op Onze Pakketten pagina.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Heb je vragen rondom Postadres.nl of een van onze andere diensten?? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam

T: 088 – 20 42 042
T: 040 29 11 200