Veelgestelde Vragen | Postadres.nl

Home » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Het antwoord op veel gestelde vragen vind je hier.

Staat de informatie die je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op. Gebruik bij voorkeur de chat, dan krijg je direct antwoord. Eventueel bellen mag natuurlijk ook ( 088-20 42 042). Of stuur een mailtje naar: info@postadres.nl

Algemeen

Voor bijvoorbeeld freelancers, zzp-ers en andere thuiswerkende ondernemers die hun privé adres niet willen gebruiken voor zakelijke doeleinden. Maar ook voor Nederlandse bedrijven die een nevenvestiging willen openen op een ander adres, buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen opereren of voor ondernemers die naar het buitenland verhuizen en een Nederlands adres voor hun bedrijf willen handhaven.

Neen dat kan helaas niet. Postadres is uitsluitend voor zakelijke klanten.

Maar binnenkort bieden wij vergelijkbare diensten aan voor particulieren. Een deel van deze website is daarvoor nog in ontwikkeling. Dus hou die in de gaten.

Wij behandelen al je gegevens strikt vertrouwelijk en voldoen aan de AVG-regelgeving. Wij delen geen privé gegevens met derden met uitzondering van justitie en de overheid op aanvraag.  Zie onze privacyverklaring.

Standaard versturen wij de post eenmaal per week, op verzoek kan dit vaker of minder vaak verstuurd worden.

Ja dat kan. In Eindhoven en Amsterdam kan je je post komen ophalen. En dat kost niets extra.

Jazeker. Wij kunnen de inhoud scannen en dat vervolgens naar je e-mailen.

Ja, dat kan. Wij sturen je een bericht wanneer een pakketje of aangetekende brief voor je is aangenomen. Pakketjes kunnen alleen in Eindhoven worden aangenomen, dus niet op onze locatie in Amsterdam. Op beide locaties kunnen geen pallets o.i.d. worden ontvangen.

Op onze locatie in Eindhoven kunt u meerdere spreekkamers en vergaderruimtes huren. Meer informatie over en het reserveren van ruimtes vind je op www.dering.nl

Bij ons kun je al een contract afsluiten voor minimaal 3 maanden. De opzegtermijn is 1 maand. 

Als klant heb je het recht de aangegane overeenkomst tot 14 dagen na ontvangst van onze bevestiging zonder opgave van reden te annuleren. Je betaalt wel voor de in die periode al geleverde diensten. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@postadres.nl.

Wij zullen vervolgens het eventueel vooruitbetaalde contract-bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je melding terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. Eventueel openstaande bedragen voor het gebruik van onze diensten (zoals portokosten, verzendkosten ed.) zullen wel worden verrekend.

Specifieke vragen:

Ja, dat kan. Wanneer u een huurovereenkomst afsluit met ons kunt u uw bedrijf op ons adres in Eindhoven of Amsterdam inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook wanneer u zelf in het buitenland verblijft.

Ja, je mag zowel ons adres als postbusadres vermelden op je website. In Eindhoven kunnen we pakketjes ontvangen. In Amsterdam kan dat niet. Geef wel duidelijk in je webwinkel aan dat onze adressen geen bezoekadressen voor je klanten is.

Ja zeker! Je betaalt voor ieder extra bedrijf dat je inschrijft zelfs maar de helft van de reguliere prijs.

Bijna alle bedrijven kunnen wij laten inschrijven op ons adres met uitzondering van groothandels of bedrijven in de erotische of verdovende middelen gerelateerde industrie.

Nee, helaas kan dit niet. Wij dienen een geldig woonadres in onze administratie te hebben.

Nee dit is helaas niet mogelijk. Wij zijn specifiek gericht op de zakelijke markt en kunnen enkel bedrijven in laten schrijven op ons adres bij de Kamer van Koophandel.

Wij geven aan dat je niet aanwezig bent, nemen de stukken aan en leggen deze in uw postvak.

Op onze locatie in Eindhoven kun je verschillende vergaderruimten reserveren waar je kunt afspreken met de belastingdienst. Voor meer informatie over het huren van vergaderruimtes (incidenteel of voor wat langer) kun je een email sturen naar: info@postadres.nl. Op de website: www.dering.nl vind je meer informatie.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Heb je vragen rondom Postadres.nl of een van onze andere diensten?? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder.

Eindhoven
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Amsterdam
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam

T: 088 – 20 42 042
T: 040 29 11 200